Zenn atakuje szparagami z patelni

Szparagi

Szparagi z patelni – fot. Zenn

Szparagi z patelni:
5 – 6 ząbków czosnku
200 g pomidorków koktajlowych na gałązkach
zioła: tymianek, rozmaryn i liście laurowe
250 g szparagów
8 – 10 czarnych oliwek
Na skropioną oliwą patelnię wrzucić rozgniecione, nie obrane ząbki czosnku, pomidory i zioła a po chwili szparagi. Dusić na małym ogniu, przemieszać, można przykryć na chwilę i już, aż głupio, że tak niewiele trzeba 🙂 Czas: 15 – 20 minut.
ps
Na zdjęciu na warzywach leży ser kozi, miałam gościa 😉

Udajemy, że nie widzimy tego serka, sio serku. Zwracamy uwagę na ładne foto. Zamiast serka kładziemy wędzone tempeh i siup do paszczy.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s