Obiadek codzienny na szybko

Kluski śląskie są z zamrażalnikowego zapasu, kupione gotowe. Po ugotowaniu dodałam do nich: posiekaną kapustę pekińską, gotowaną cieciorkę, pomidora, cebulę, oliwę, sól, pieprz (oczywiście w tej materii panuje dzika i nieskrępowana swoboda pod jednym warunkiem, zieleniny ma być na talerzu dwa albo trzy razy więcej niż klusek), raz dwa i obiad gotowy 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s