Obiadek codzienny na szybko

Kluski śląskie są z zamrażalnikowego zapasu, kupione gotowe. Po ugotowaniu dodałam do nich: posiekaną kapustę pekińską, gotowaną cieciorkę, pomidora, cebulę, oliwę, sól, pieprz (oczywiście w tej materii panuje dzika i nieskrępowana swoboda pod jednym warunkiem, zieleniny ma być na talerzu dwa albo trzy razy więcej niż klusek), raz dwa i obiad gotowy 🙂

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s