Wegańska zupka niby tyrolska ;)

Lekko podsmażam na oleju pokrojone w kostkę ziemniaki i cebulę

Lekko podsmażam na oleju pokrojone w kostkę ziemniaki i cebulę

Gotuję podsmażone z dodatkiem tymianku, estragonu, majeranku, gałki muszkatołowej, imbiru, pieprzu, soli i lubczyku

Gotuję podsmażone z dodatkiem tymianku, estragonu, majeranku, gałki muszkatołowej, imbiru, pieprzu, soli i lubczyku. Dodaję sporo mleka sojowego.

Obsmażam na oleju pokrojony w kostkę chleb na zakwasie (na zakwasie jest lepszy)

Obsmażam na oleju pokrojony w kostkę chleb na zakwasie (na zakwasie jest lepszy)

Miksuje zupę, dodaję pietruszki, koperku i grzanki, pycha gorące i ostre, bardzo rozgrzewa.

Miksuje zupę, dodaję pietruszki, koperku i grzanki, pycha gorące i ostre, bardzo rozgrzewa.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s