Obiad tylko warzywny

Uduszona w małej ilości wody fasolka szparagowa (mrożona), na to posiekany jarmuż, ugotowana osobno w malej ilości wody marchewka, zioła: kurkuma, czosnek suszony, lubczyk, pieprz, imbir, gałka muszk.

Uduszona w małej ilości wody fasolka szparagowa (mrożona), na to posiekany jarmuż, ugotowana osobno w malej ilości wody marchewka, zioła: kurkuma, czosnek suszony, lubczyk, pieprz, imbir, gałka muszk.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s