Seler

Jeden seler – korzeń starłam na papkę, do tego tej samej wielkości jabłko na dużych oczkach i garść rodzynek, sok z cytryny, np z połówki, chyba że jabłko bardzo słodkie – z całości. Koniec. Dla perwersów syrop klonowy i cynamon.

Podałam sobie to pachnące ustrojstwo z kaszą gryczaną i był pyszny obiad. Jeśli dla kogoś za ‚chudy’, niech sobie dołoży kilka łyżek ugotowanej fasolki albo soczewicy.

surowka z selera i kasza

Reklamy

2 responses

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s