Kolorowo zaczyna być

Powiem szczerze, każdego roku przychodzi taki moment, że pomidory po okresie nasycenia i soczystości jesiennej przestają mi smakować. Wtedy kończę kupowanie ich. Cena zresztą też nie zachęca. Ale wczoraj pozwoliłam sobie na gest i zrobiłam sałatkę z hiszpańskich pomidorków. Klasyka: cebulka, jabłkowy ocet, sól, pieprz. Smaczne, zwłaszcza z czosnkowym szczypiorkiem, wcale nie są bez smaku.Wiem że to niepatriotyczne, ale tak mam.

DSC02744

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s