Skromny urodzinowy obiad

Dla jasności – to nie były moje urodziny, tylko czyjeś 🙂 Talerze – te duże, 25 cm średnicy, było co jeść i starczyło na długo.

Po kolei: kapusta biała, ogórek małosolny, rzodkiewka,

Po kolei: posiekana drobno biała kapusta, ogórek małosolny, zestrugana marchew, sporo ugotowanej ciemnej fasolki, dymka, plus dip: kawałek cukinii, cytryna, dwa ząbki czosnku, olej rzepakowy, przyprawy – kurkuma, sól, pieprz, wszystko zblendowane na gładko, na wierzchu koperek.

Reklamy

2 responses

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s