Polubiłam wodorosty

Namoczyłam, odsączyłam, dodałam do ugotowanego brązowego ryżu. Jeszcze pokroiłam drobno cebulkę, i w plasterki – ogórki kiszone. Posypałam sezamem, pokropiłam olejem sezamowym a potem jeszcze rzepakowym, bo sezamowy się  skończył. Posypałam solą, pieprzem i chili. Bardzo mi smakowało. Alleluja, chyba poradzę sobie z tym wielgachnym słoikiem. Polubiłam wodorosty.

Można posypać szczypiorkiem albo dymką, ładnie by wyglądało i smakowało. Niestety, skończyła mi się.

DSC03344

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s