Brokuł

Cały sens tej potrawy tkwi w dipie. Ugotowałam ziemniory, dodałam ocet jabłkowy i dwa ogromne ząbki czosnku. Można dodać trzy. Oczywiście sól i pieprz. Czosnkowatość potrawy strzelała w nozdrza i uszy przy jedzeniu jak świetlna raca i o to chodziło.

Brokuł, pomidor, dip i cebulka ew. koperek

Brokuł, pomidor, dip i cebulka ew. koperek

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s