Kapucha prawie po grecku ;)

DSC04402

Posiekana kapusta plus pomidor, wyciśnięty czosnek, papryka, oliwki, cebula, oliwa, cytryna podane z ziemniakami ugotowanymi na parze. Nieco przypraw. Gdyby nie kapucha, byłaby prawie sałatka grecka 😉 Kapustę dobrze jest po posiekaniu ugnieść z octem i poczekać, aż nieco „zwiędnie” w tym. jest lepsza.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s