Ta mi wyjątkowo smakowała

Najpierw w cieniutkie plasterki zamieniłam zielonego ogórka. Potem to samo zrobiłam z 10 cm kawałkiem selera naciowego i połówką papryki. Wyjątkowo się do tego nadaje dobra obieraczka do jarzyn albo takie fajne urządzenie do skrobania na cienkie plasterki, które kopiłam na bazarze. Dalej była dymka, liść sałaty rzymskiej, sok z cytryny z rozbełtanym miso, ogórek kiszony w plasterkach, ćwiartka awokado. Wyjątkowa pycha. Naprawdę, co za smak.

DSC04721

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s