Sałatka z pekinki

Kilka liści kapusty pekińskiej, resztka jarmużu (co go nie zjadłam wczoraj), kilka płatków suszonych pomidorków wyjętych z oliwy, pęczek rzodkiewek, dymka, cebulka, dwa malutkie ogórki kiszone, pieprz zielony z octu, łycha kurkumy i sok z cytryny. Poranne „mniam”. Na drugie poranne „mniam” będzie ciecierzyca, właśnie się gotuje, nie zdążyła na pierwsze śniadanie. Tak bardzo ją lubię, że zjem samą bez niczego, tylko osoloną do smaku

DSC04789

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s