Kapustka kiszona mocno udziwniona

Jak ją udziwniałam?
Dodałam do drobno posiekanej kiszonej kapusty następujące rzeczy:

  • kawałek awokado
  • ogórka kiszonego
  • garść kiszonej marchwi (poleżała w wodzie po ogórkach ponad tydzień razem z czosnkiem i ziarenkami pieprzu)
  • dymkę
  • koperek
  • suszony czosnek
  • pieprz
  • sól
  • pomidorki suszone z oleju

Niestety, zapomniałam zrobić zdjęcie, ale musiałam uwiecznić tą chwilę z jakiegoś powodu i wrzuciłam wpis.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s