„Chipsy” z bakłażana

Chipsy jak chipsy. Trochę za grubo je pokroiłam, jak na chipsy. Gdyby były cieńsze, można by je tak nazwać. Posolone, posypane kurkumą, chili i ewentualnie kropla oliwy, jeśli ktoś lubi. Wrzucone do gorącego piekarnika na papier do pieczenia na 20 minut dają naprawdę pyszną przegryzkę.

DSC04859

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s