Szparagi i miso wg Kasi

Skład: szparagi, prażony sezam, szczypiorek i dip z miso. Dip zrobiony był z dwóch łyżek miso, soku z 1/2 cytryny, odrobiny cukru i wody. Potrawa podejrzana na jadłonomii. Szparagi dla siebie oczywiście pokroiłam, bo nie lubię długich, spadają mi z talerza. Poza tym są niewygodne podobnie, jak spaghetti. Spaghetti zresztą też kroję. Foto zrobiłam, zjadłam, smakowało. Chociaż przyznam się szczerze, szparagi są tak cudowne, że mogłabym je jeść bez tych ingrediencji, tylko że wtedy nie umieszczałabym ich tutaj, bo co to za przepis – szparagi z wody?! 😀

DSC05141

 

Advertisements

2 responses

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s