Kalafior po raz enty

Kalafiorek lekko podgotowany na parze. Tym razem polany obficie niesłychanie dipem zrobionym z czerwonej soczewicy (gotowana czerwona soczewica, gęsta – z dna resztka własnoręcznie robionego mleka sojowego, kawałek cytryny, sól, pieprz, odrobina musztardy, chili, imbir -> zmiksowane na gładką masę), mielone siemię lniane, koperek  i dymka.
kalafior

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s