Frytki z selera

Odrobina oleju kokosowego, seler pokrojony na frytki i sru nad ogień. Potem posypałam koperkiem i solą, dołożyłam też dwa pomidorki, ale nie zrobiłam zdjęcia gotowej potrawy, bo zjadłam. Dlaczego tak? Bo smaczne było wyjątkowo, a ja jestem słynnym łasuchem.

Dlaczego z selera? Bo dostałam od kogoś z działki i miałam tak dużo, że nie wiedziałam jak je przejeść.

frytki

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s