W ramach czyszczenia szafek

Resztka alg, makaronu ryżowego, trochę marchewki i dyni w postaci wiórków. Ocet winny, cebula, pieprz, sól, asafetyda, kmin rzymski. Nie miałam koperku ani dymki dla uatrakcyjnienia potrawy, niestety. Idealna tradycyjna polska piątkowa potrawa – „niby rybka”. Ważna, bo ma dużo jodu, jedzcie!

Obok osobliwie upaćkana paleta.

glony

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s