Cieciorka po raz enty

2015-11-13 14.06.39

Tym razem mój ulubiony pikantny kluseczkowaty makaronik włoski z cieciorką, papryką, dymką i natką pietruszki. Cieciorka ugotowana była w specjalnej ziołowej mieszance do cieciorki o indyjskim rodowodzie. Prosto i pysznie.

Reklamy

6 responses

    • och, tu akurat nie da rady dokładniej, wszystko jest bardzo proste w tej potrawie, cieciorka z łychą gotowego zioła ze sklepu i reszta… posiekana dymka,papryka i natka to już banał…

      nie znam dokładnych przepisów, bo zawsze robię z głowy, wręcz nie umiem zgodnie z przepisem, wymuszam tym samym bardziej kreatywną postawę u innych, wszystko co robicie powinniście robić od siebie, nic a nic w życiu nie da się powtórzyć 1:1, bo świat jest w swojej różnorodności stały i nieuchronnie zmienny…. i cudowny w tej różnorodności

      próbować
      próbować
      i jeszcze raz próbować
      😀

  1. tu jest wycięty kawałek z opakowania cieciorkowych ziółek.. jak widać termin spożycia strasznie stary, bo kartka stara… 😀
    Nawet mamy jakiś przepis, z którego nigdy nie skorzystałam

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s