Po prostu awokado

Moje ulubione jedzonko, zwłaszcza kiedy jestem na wyjeździe. Wtedy jest bez tostera i z takim pieczywem, jakie uda mi się upolować.

Chleb żytni na zakwasie spieczony w tosterze. Na to w charakterze smarowidełka awokado oraz odrobina soli i pieprzu cytrynowego, do któremu mam szczególny sentyment. Awokado oczywiście mięciutkie i dojrzałe, najpyszniejsze na świecie.

awokado

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s