Jak sobie poradziłam z furą zieleniny

Naleśnik z mąki gryczanej, czyli mąka i woda + wielka garść posiekanej rukoli + pomidorki, tofu, szczypior, koperek i musztarda. Zawinęłam w folię, bo trochę wypadały dołem. Około 260 kcal i miłe uczucie sytości. Można dodać, co się chce. Ja zapomniałam o pestkach słonecznika.

ruk

ruk1

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s