Dalszy żywot pak choyowej pulpy

Nie ukrywam że mi wyszło trochę tego za dużo. Ostatnią porcję uruchomiłam twórczo w stronę chłodnika. Wrzuciłam pak choya, (na którego przepis jest TU) do niesłodzonego mleka sojowego z rozpuszczoną połową łyżeczki miso. Dodałam wciśnięty ząbek czosnku, ogórek, dymkę, koperek, rzodkiewkę, sól, pieprz cytrynowy.

Chłodnik bez buraczków. Pycha.

2016-06-21 15.22.18

 

Reklamy

2 responses

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s