II śniadanie reptiliańskie

Poczęstunek w porze II śniadania u Ani i Jarka.

Skład: drewniana jaszczurka, marchewka, sok z warzyw (w tym szpinak, cebula i marchew) oraz zupka dyniowa z pieczoną gruszką i świeżym aromatycznym rozmarynem. Zupka dyniowa zawierała oprócz ziemniaczka i kilku warzyw również czosnek, kolendrę, sól, pieprz, kurkumę, cynamon i imbir. Absolutnie mnie powaliła, i zupka, i żoliborski całokształt estetyczno klimatyczny.

ii-sniadanie

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s