Wiosenna kapustka

Malutka kapusta, ziele angielskie, liść laurowy, jarzynka, majeranek, czosnek suszony, papryka suszona, oregano świeże, koperek (dużo), bazylia, pieprz, sól, pomidory krojone z puszki (3/4 puszki) , młode ziemniaki – 5 szt., dymka, czerwona soczewica. Dodałam też ze dwie trzy – łyżki mleka kokosowego. Czyli jednogarnkowy wszystkoizm.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s